Dodatni program

Za pripremu vrhunske kave koristimo najbolje aparate.
Odaberite aparat i uslugu koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

image

Vivas Vending

Vivas Vending omogućuje da vi, vaši kolege i klijenti svako jutro započnete ukusnim napitkom. Iza Vivas Vendinga stoji tim koji je posvećen isključivo finalnom proizvodu, usluzi i kvaliteti u kojoj možete bezbrižno uživati.

Kroz naše proizvode, a samim time i Vivas Vending kao način usluge, želimo omogućiti onima koji žive aktivno da svoje slobodno, dragocijeno vrijeme uživaju kvalitetno.
image

Jura

Ovaj švicarski proizvođač je u svijetu kave najprepoznatljiviji brand aparata za kavu. Dizajniran je za samo jednu namjenu - potpuni užitak u ispijanju kave. Dodatak, pjenjač mlijeka, nadogradit će cijelo iskustvo uživanja u kavi s mlijekom pjenicom na nivou vrhunskih barista.
image

Nescafe

Nescafe Alegria i Mini modeli idealni su za urede i prostore u kojima boravi šest ili više zaposlenika. Jednostavno i jedinstveno rješenje za vaš poslovni prostor uključuje aparat za tople napitke kojim se lako rukuje. Priuštite sebi i svojim kolegama jednostavan put do užitka ispijanja omiljenog napitka od kave.
image

Kapsule

Uz Vivas sustav kapsula možete uživatu u espressu i izvan svog omiljenog cafe bara. Jednostavan za uporabu, aparat Sweety francuski je visoko kvalitetan espresso aparat za kućanstva i urede. Dajte mu priliku i već ćete ga nakon prvog ispijanja espressa početi smatrati nezaobilaznim članom svoje obitelji.